Menselijk vernuft onder het zand

Een workshop op basis van zon, zand, klei, wind en zee

Open armen en afsluitbare beveiligingen - dat is het streven van de ontwikkelaars van de Zandmotor, een natuurlijke zandbron voor de kust van Ter Heijde, die als doel heeft de kust en de duinen te versterken.  Een bezoek aan deze Zandmoter is het hoogtepunt van de dag.

Elke deelnemer maakt in de loop van de middag een kunstwerk in woord en beeld. Kijken, luisteren, ruiken, associëren, herinneren en jutten op zand en in klei zijn de uitgangspunten. 

Informatie

Docent: Doortje van Ginneken & Trees Steeghs▽

Doortje van Ginneken studeerde aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag richting Tekenen & Schilderen. Zij werkte jarenlang als vormgever en als docent bij het Koorenhuis, centrum voor cultuureducatie in Den Haag. Naast haar beroep als beeldend kunstenaar is Doortje in haar vrije tijd contrabassist in diverse orkesten en ensembles.

Trees Steeghs is een eigenzinnige docent en ontwikkelaar van lessen met en in poëzie.  Professioneel, veelzijdig, onderzoekend en nooit routineus. Haar doelgroepen lopen uiteen van basisschoolkinderen tot studenten en medewerkers van de UvA.

Locatie: verzamelen Atelier Westeinde | www.atelierwesteinde.nl
Duur: 6 uur
Kosten: vanaf 4 personen: € 40 p.p. | 9-12 personen: € 35 p.p. Inclusief materiaalkosten, koffie/thee
Extra: Borrel of lunch vanaf 4 personen: € 10 p.p. | 9-12 personen: € 7,50 p.p.
Contact: cadocabinet@gmail.com